duminică, 2 ianuarie 2011

Timpul le rezolva pe toate?!


Căci El zice: "La vremea potrivita, te-am ascultat, in ziua mantuirii te-am ajutat. Iata ca acum este vremea potrivita; iata ca acum este ziua mantuirii."
2 Corinteni 6:2

O expresie care este atat de uzitata si care s-a impamantenit foarte adanc in mentalul comun! Te-ai gandit la acest lucru?
Practic, timpul nu poate sa faca nimic altceva decat sa treaca... in interiorul lui ne petrecem viata, mai usor sau mai greu... Da, in cadrul lui ne putem rezolva problemele foarte grele sau orice alt fel de probleme... daca Il lasam pe Domnul Dumnezeu sa ne ajute, atunci suntem cu adevarat castigati!
Cumva, acordam timpului, ceea ce ar trebui in mod normal sa-I acordam doar Domnului, si anume, capacitatea de a le "rezolva pe toate", desconsiderandu-L pe Domnul, chiar daca nu o facem in mod intentionat... El este Atotputernic! Aaa, ca in acest timp, noi ne putem rezolva si problema mantuirii, e cu totul adevarat! In momentul, in care pasim din acest timp, in vesnicie nu mai putem sa rezolvam nici o problema! Si crede-ma, problema mantuirii este problema ta cea mai mare, cat timp traiesti pe acest pamant! De aceea, iata cat de pretios este acest timp... cat de pretioase sunt clipele care odata scurse, nu ne mai intalnim cu ele! Fi intelept si rezolva-ti aceasta problema, acum cat inca se poate! Amanarea este de la cel rau! El are grija sa-ti sopteasca in ureche, sa-ti induca gandul ca "si maine mai este o zi" (un timp) la dispozitia ta... Cel putin in filmul "Pe aripile vantului" asta este replica de final a acestui film, care e frumoasa ca idee, dar care e complet falsa, din punctul de vedere al Sf. Scripturi unde doar, azi si acum ne apartin! Maine? Doar Domnul stie ce si cum, va fi! Cu dragoste, un mantuit al lui Hristos, Marius.

Niciun comentariu: