luni, 17 ianuarie 2011

Timpul le rezolva pe toate?! II

Orice lucru El il face frumos la vremea lui; pus in inima lor, chiar si gandul vesniciei, macar ca omul nu poate cuprinde, de la inceput pana la sfarsit, lucrarea pe care a facut-o 
Dumnezeu.

Eclesiastul 3:11



Sa iti decizi vesnicia intr-un timp atat de scurt pe care-l petreci pe acest pamant, este chiar de luat foarte serios, in seama!
"Nu de moarte ma cutremur, ci de vesnicia ei" spusa de A. Vlahuta in poezia "Din prag" ... isi are intelesul ei adanc, dar in esenta, nu este in totalitate in conformitate, cu cele spuse in Cuvantul Domnului! Am adus in discutie, aceasta expresie, doar pentru adevarul de necontestat, ca Domnul Dumnezeu a pus gandul vesniciei in om! Dar asa cum se vede din motto (care e din Cuvantul Domnului) acest gand a fost un lucru frumos, facut de catre Domnul. Si asta culmea, o spune Solomon intr-un moment in care nu era in momentele lui cele mai bune cu Domnul Dumnezeu. El este onest, recunoscand, ca atunci cand i-a fost pus acest gand in inima omului, i-a fost pus, pentru ca omul sa-si petreaca vesnicia in prezenta Lui!
In ciuda faptului, ca omul a pacatuit, Domnul Dumnezeu in dragostea Lui pentru el, i-a pregatit reabilitarea. Pretul? Incomensurabil... propria viata a Fiului Sau!
Ei, totusi, teama de vesnicie, vine din frica de a o petrece departe de Faţa Domnului!
Unde vrei sa-ti petreci vesnicia? Ti-e frica de vesnicie? Daca timpul nu poate rezolva nimic, culmea, nici vesnicia nu poate face nimic pentru tine. Cel ce este Stapanul, chiar al acestei vesnicii, sa-i spun asa, ti-a pus la dispozitie, timpul de care ai nevoie, pentru ca sa te hotarasti unde-ti vei petrece vesnicia! Acesta este, ACUM! De ce nu oricand? Pentru ca nu esti stapanul viitorului! Cu dragoste, un mantuit al lui Hristos, Marius!

Niciun comentariu: