miercuri, 27 iunie 2007

Ioan 3:16 - totul depinde de tine!


"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica"

In acest pasaj Domnul Dumnezeu spune ca in ceea ce-L priveste, Si-a facut partea! Dar din momentul cand Mantuitorul spune:"...pentru ca oricine crede..." ei da, din acest moment, totul se deplaseaza catre tine cititorule, "mingea" este in terenul tau! Care-ti este decizia? Crezi ca exista Dumnezeu? Crezi ca El are un Fiu pe care L-a dat sa moara pentru tine? Pentru plata pacatelor tale? Crezi ca exista moarte si viata vesnica? Daca nu crezi, care-i motivul? Daca crezi, ce mai astepti? Maine s-ar putea sa fie prea tarziu, pentru o decizie atat de capitala pentru vesnicia ta! Te invit sa-l chemi pe Domnuul Isus Fiul lui Dumnezeu in inima ta ca Domn si Mantuitor, astazi pana nu este prea tarziu! Cu dragoste, un mantuit prin har, Marius

3 comentarii:

Gabi Popescu spunea...

interesanta postarea, am si eu aceeas pasiune..desi nu sunt crestin, nici budist, nici musulman, nici ateu...il iubesc pe Dumnezeu, punct! Religia a devenit prea comerciala, depinde din ce in ce mai mult de bani. Isus nu a venit sa formeze o noua religie sau mai multe religii ci a venit sa reanoiasca mintea umana, sa aduca o noua evolutie spirituala...

http://desprelibertate.blogspot.com

Este blogul meu, mi-am ales sa vorbesc despre libertate pentru ca este cel mai important subiect al universului, un subiect spiritual dar si social . Un verset interzis de orice biserica scris de insusi Isus: "Imparatia lui Dumnezeu este numai in tine si langa tine,nu in cladiri din lemn si piatra.Ciopleste o bucata de lemn si voi fi acolo, ridica o piatra si ma vei gasi!" Ramai cu Dumnezeu!

Marius Jiga spunea...

Si totusi... ceva esti... pot sa-ti spun doar atat: a fi crestin inseamna a fi purtator de Hristos! Cu ce sunt intru totul de acord cu tine, este ca Domnul Hristos a readus in discutie dreptul de a decide in legatura cu Domnul Dumnezeu! La fel iti doresc sa ramai cu Dumnezeu! :)

DDL spunea...

Cred pentru ca stiu, Isus este in inima mea, de acest lucru sunt certa.
O imbratisare in Isus si Maria